Özgür Demirtaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin ardından, Buket Aydın'ın "Ekrem İmamoğlu bu kadar önemli ve değerli biri mi?" şeklindeki paylaşımına "Altı üstü kıytırık bir spikerin" şeklinde yanıt vermişti.

Bu tartışmayı 1 ay sonra yeniden gündeme getiren Melih Gökçek'le, Özgür Demirtaş arasında "sen kimsin" tartışması çıktı.

Melih Gökçek, tartışmayı 1 ay sonra yeniden gündeme getirerek, Özgür Demirtaş'ın önceki paylaşımını alıntılayarak, "Peki sen kimsin? Altı üstü veya üstü altı kıytırık bir profesör.


Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Özgür Demirtaş'ın 1 ay önce yaptığı paylaşımı alıntılayarak, "Peki sen kimsin? Altı üstü veya üstü altı kıytırık bir profesör. Haddini bileceksin" diye yazdı.
Haddini bileceksin" şeklinde yazdı. Özgür Demirtaş ise bu açıklamaya kayıtsız kalmadı ve Melih Gökçek'e yönelik sert ifadeler kullandı.

Prof. Demirtaş, Melih Gökçek'e "Eski belediye başkanı olman falan beni ilgilendirmez. Üslubunu ve ağzını topla: Altı üstü kıytırık bir ESKİ siyasetçisin: Başka bir iş yapabilsen Twitterdan troll gibi yazmazsın" ifadelerini kullandı

Prof. Demirtaş, Melih Gökçek'e şu ifadelerle cevap verdi: "Eski belediye başkanı olman falan beni ilgilendirmez. Üslubunu ve ağzını topla: Altı üstü kıytırık bir ESKİ siyasetçisin: Başka bir iş yapabilsen Twitterdan troll gibi yazmazsın."

İstanbul'a Atatürk portresi bırakıldı, vatandaşların tepkisi göz doldurdu İstanbul'a Atatürk portresi bırakıldı, vatandaşların tepkisi göz doldurdu

Kaynak: HABER MERKEZİ