Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem'in Paylaşımlı Yolculuk ile ilgili yaptığı bir gönderiye tepki gösterdi.

Ekran Resmi 2024 08 19 08.52.05

"ÜLKENİN ÇİVİSİ ÇIKTI"

Öktem, X hesabından "Temiz Türklerin ulaşımını sağlamak için bu işi yapıyoruz. Taksiler Arap müşteri taşımaya devam etsin." paylaşımında bulundu. Özgür Demirtaş, Öktem'in paylaşımını alıntılayarak, "Bu nasıl bir gönderi? Pis Türkler kim? Ülkenin çivisi çıktı" dedi.

Marti Tag Kurucusu Kim Yqfc Cover

MAKSADINI AÇIKLADI

Bunun üzerine Oğuz Alper Öktem başka bir paylaşım yaptı ve "Sessiz çoğunluğun yani Temiz Türklerin ulaşımını sağlamak için bu işi yapıyoruz. Taksiler Arap taşımaya devam edebilir." düzeltmesinde bulundu ve Temiz Türklerden neyi kastettiğini açıkladı.

Ozgur Demirtas Daha Kotusu Gelecek Diyerek Yil Sonunu Isaret Etti 8186

TEMİZ TÜRK NE DEMEK?

Temiz Türk için şu ifadeleri kullandı: "Temiz Türk: Gündelik hayatta başkasının hakkını yemeyen, kendi haklarına saygı bekleyen, ailesinin refahı için bireysel mücadelesini sürdüren, muasır medeni bir Türkiye arzulayan, savaş gibi zorlu şartlarda memleketini asla terk etmeyecek, vatansever Türk vatandaşı."

Marti Kurucusu Oguz Alper Oktem Davalari Kazanmaya Devam Ediyoruz Tqjt

"ÖLÇÜP ONA GÖRE Mİ SEÇİYORSUNUZ*"

Özgür Demirtaş Öktem'i yanıtsız bırakmadı ve "Oğuz bey, Temiz Türk Ölçer Makinanız mı var? Ölçüp ona göre mi taşıma yapıp yapmayacağınıza karar vereceksiniz? Nasıl olacak o iş? Siz de yazdığınızın YANLIŞ olduğunu anlamışsınız ki silmişsiniz twiti değil mi?. Bundan ötürü bir eksiklik hissetmeyin. Ben de bir sürü hatalı tweet atıyorum. Hatalı olduğunu anlarsam siliyorum, sonradan savunmaya devam etme gereği de duymuyorum, çünkü hatalı olduğumu biliyorum." dedi. 

Kaynak: DEMET SAROVA