Gürel'in çekici görünümü ve iddialı tarzı, Venedik Film Festivali'nde büyük ilgi gördü. Ünlü ismin pozları, Doktorlar dizisinin yıldızlarından biri olan Gamze Topuz'u da etkiledi.

Son olarak "Sipahi" dizisiyle ekranlara gelen güzel oyuncu Özge Gürel, Venedik Film Festivali'nde göz kamaştıran ünlüler arasında yer aldı. Kırmızı halıda şıklığı ve poz verme yeteneğiyle büyük beğeni topladı. 36 yaşındaki güzel oyuncu, cesur bir kıyafet seçimiyle dikkat çekti. Güzelliğiyle adeta büyüleyen Gürel, izleyicilerden bolca yorum ve beğeni aldı.

Doktorlar dizisinde Zeynep karakterine hayat veren ve hafızalarda yer eden ünlü oyuncu Gamze Topuz, yorum yapanlar arasındaydı. Topuz, "Ay, Özge, bu kadar güzel olamazsın" şeklinde bir yorumda bulundu.

Özge Gürel'in paylaşımını beğenenler arasında Yağmur Tanrısevsin, Merve Oflaz, Aybüke Pusat ve Hazal Subaşı da bulunuyordu.

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

Özge Gürel, İstanbul'da 5 Şubat 1987 tarihinde doğdu ve Silivrili bir ailenin kızıdır. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Silivri'de yaşamını sürdürdü. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümüne devam etti ancak daha sonra bu eğitimi yarıda bıraktı. Oyunculuk kariyerine yönelik dersler alarak başladı.

Kariyerine "Kızım Nerede" dizisinde "Zeynep" karakteriyle adım attı ve daha sonra "Huzur Sokağı" dizisinde rol aldı.

2014 yılında "Medcezir" dizisinde "Ada" karakterini canlandırdı. Aynı yıl "Kiraz Mevsimi" dizisinde başrol oyuncusu oldu ve "Öykü Acar" karakterini oynadı.

2016'da Gürel'in "Affet" şarkısının klibi yayınlandı. Ayrıca 2016-2017 yıllarında "Kiraz Mevsimi" dizisi, İtalya'nın ünlü kanallarından biri olan Canale 5’te yayınlandı ve İtalya televizyonunda yayınlanan ilk Türk dizisi oldu. Gürel ve Serkan Çayoğlu, İtalya'da yayınlanan dizinin başrol oyuncuları olarak bir programa davet edildi.

2017 yılında "Yıldızlar Şahidim" adlı dizide başrolü üstlendi ve ardından "Dolunay" dizisinde "Nazlı Pınar" karakterini canlandırdı.

2018 yılında "Börü" dizisinde ve "Börü" sinema filminde konuk oyuncu olarak yer aldı.

2018-2019 yılları arasında "Muhteşem İkili" adlı dizide "Nilüfer Can" karakterini canlandırdı.

2019 yılında "Dolunay," İtalya'da yayınlanmaya başladı. Ayrıca 2019'da Penti adlı markanın reklam yüzü oldu.

2020 yılında eski rol arkadaşı Can Yaman ile yeniden "Bay Yanlış" adlı dizide bir araya geldi. Sonrasında Atalay Taşdiken'in yönettiği "Kar Kırmızı" filmiyle 57. Altın Portakal Film Festivali'nde prömiyerini yaptı ve en iyi kadın oyuncu dalında Altın Portakal için aday gösterildi.

haber merkezi

Editör: Funda Işık