Bu yıl 5- 12 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yılın Başarı Ödülleri’nin sahipleri belli oldu. Festivalde bu yıl Başarı Ödülleri Farah Zeynep Abdullah ve Aras Bulut İynemliye verilecek. 

ATATÜRK'Ü CANLANDIRDI

En son dün akşam ekrana gelen Deha dizisiyle adından söz ettiren Aras Bulut İynemli'nin kariyeri 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle başlamış, oyuncu genç yaşta büyük bir çıkış yakalamıştı. 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Şehzade Bayezid rolüylebaşarısını pekiştiren oyuncu daha sonra da 'İçerde' ve 'Çukur' gibi dizilerde kendini ispatlamıştı. 7. Koğuştaki Mucize filminde engelli bir karaktere hayat veren İynemli son olarak 2023 yapımı tarihi yapım “Atatürk”te Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdı.

EN İYİ KADIN OYUNCU SEÇİLDİ

Tıpkı İynemli gibi Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Farah Zeynep Abdullah Bergen’in hayatını anlatan “Bergen” filmindeki performansıyla SİYAD tarafından En İyi Kadın Oyuncu seçildi. Oyuncu 2023 tarihli Amazon Prime yapımı “Bihter”de de hem ortak yapımcılık hem başrolü üstlendi.

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Başarı Ödülleri, festivalin 5 Ekim’deki açılış töreninde sahiplerine takdim edilecek.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY