Mississippi Karayolu Devriyesi'ne göre; ticari bir otobüsün devrilmesi sonucu yedi kişi öldü, 37 kişi yaralandı. Bir haber bültenine göre; altı yolcu olay yerinde, bir diğeri ise hastanede hayatını kaybetti. Otobüs, Warren County'deki Bovina yakınlarında devrildi. Olayda başka bir araç yer almadı.

LASTİKTEN KAYNAKLANDI

Ulusal Ulaştırma Güvenliği Kurulu, sosyal medya platformu X'te kazanın lastik arızasından kaynaklandığını söyledi. Otobüs, Autobuses Regiomontanos tarafından işletiliyordu.

GÜNLÜK BAKIMLAR!

Şirket, Meksika ve ABD'deki 100 varış noktası arasında sınır ötesi seyahatler yapıyor. 20 yıllık deneyime sahipler. Web sitesinde "günlük bakım yapılan modern bir otobüs filosu" tanıtılıyor ve "çalışanlar için özel fiyatlı seyahatler" sunuluyor.

İKİ KARDEŞ ÖLDÜ

Warren County Adli Tabibi Doug Huskey'e göre ölenler arasında 6 yaşında bir erkek çocuk ve 16 yaşında kız kardeşi de vardı. Anneleri tarafından teşhis edildiler. 37 yolcu Vicksburg ve Jackson'daki hastanelere kaldırıldı. Departman soruşturmasını sürdürüyor ve ölenlerin isimlerini açıklanmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ