Fairfax City Polisi, araba çarpması sonucu bir kişinin öldüğünü, iki kişinin de yaralandığını söyledi. Dedektifler gelen bir ihbar üzerine, Fairfax Bulvarı'nda bulunan Flagship Carwash merkezine sevk edildi. Polise göre; üç çalışana bir araba çarptı. Yapılan soruşturmada, bir müşterinin araba yıkama bölümünden çıktıktan sonra yakındaki bir arabaya, ardından da bir grup çalışana çarptığı ortaya çıktı.

YARALARI SEBEBİYLE VEFAT ETTİ

Çalışanlardan birinin hayati tehlikesi olacak şekilde yaralandığı ve Fairfax Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. Daha sonra 62 yaşındaki Martha Clemencia Nguyen'in yaraları nedeniyle öldüğü açıklandı.

SÜRÜCÜ ŞOK GEÇİRDİ

Diğer iki çalışanın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis, sürücünün olay yerinden kaçmadığını ve şok geçirdiğini söyledi. Belediye Başkanı Catherine S. Read ise konuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

TOPLULUĞUMUZ ETKİLİYOR

Rear, "Kalbimiz kurbanlarla, aileleriyle ve bu olayın yaşanmasına tanıklık eden diğer kişilerle birlikte. Böylesine beklenmedik bir can kaybı, topluluğumuzu etkiliyor. Kurbanların ve onları tanıyan birçok kişinin hissettiği acıyı paylaşıyoruz. Devam eden soruşturma sonuca ulaştığında ek bilgiler açıklanacaktır" dedi. Sürücünün uyuşturucu madde etkisi altında olup olmadığıyla ilgili incelemeler yapılıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ