Las Vegaslı bir kişi, aracının benzin istasyonundan çalındığını bildirmek için 911'i aradı. Polise benzincideki markete gittiğini ve çıkışta aracını bulamadığını söyledi. Memurlar, bir adamın kurbanın aracına bindiğini ve Lost Ark Avenue'nun 10800 bloğundaki bir eve doğru sürdüğünü belirledi. Polis bölgedeyken, bir adam onları durdurdu ve polise ev arkadaşının onu ateşli silahla tehdit ettiğini söyledi, ancak kaçmayı başardı. Bu şahıs, aracı çalan kişiydi.

DIŞARI ÇIKMAYI BAŞARDILAR

Şüpheli daha sonra evin içine barikat kurdu. Evde başka kişiler de vardı ancak zarar görmeden dışarı çıkmayı başardılar ve polise şüphelinin hale silahlı olduğunu ve ayrılmayı reddettiğini söylediler. Emniyet güçleri, halktan bölgeden uzak durmalarını istedi ve evlerine girmesine izin vermedi.

İÇERİDEN SİLAH SESİ GELDİ

SWAT ve Kriz Müzakerecileri olay yerine geldi. Şüpheliyle temasa geçmek için çok sayıda girişimde bulunduktan sonra, memurlar içeriden bir silah sesi duydu. Eve gönderilen bir drone şüpheliyi yatak odası dolabında tepkisiz halde buldu. Memurlar eve girdi ve görünüşe göre kendi kendine ateş ederek yaralanan şüpheliye yardım etmeye çalıştı.

EVE DÖNMELERİNE İZİN VERİLDİ

Sağlık ekipleri şahsın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis daha sonra bölge sakinlerinin evlerine dönmelerine izin verdi. Ölen kişinin kimliği, resmi ölüm nedeni ve şekli Clark County Adli Tıp Kurumu tarafından açıklanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ