Ünlü oyuncu Tom Holland, 2022'nin ocak ayında önemli bir karar aldığını söyledi. 1 ay boyunca alkolden uzak duracaktı. Rich Roll podcast'ine konuşan Holland, "O ilk ayda içki olmadan ne kadar zorlandığımı anladım ve bu beni gerçekten korkuttu. Kendime bir tür ceza olarak, şubatta da ayık kalmaya karar verdim" dedi.

DAHA DA ZORLAŞTI

Örümcek Adam'ı canlandıran oyuncu, "Ama ikinci ay hiç kolay olmadı. Aksine, biraz daha zorlaştı. Bu yüzden paniklemeye başladım, 'Kahretsin. Biraz alkol sorunum var' diye düşündüm" açıklamasını yaptı. Bu açıklama, doktoruyla karaciğeri hakkında yaptığı üzücü bir konuşma ile birleşince, alkolü tamamen hayatından çıkarmaya karar verdi.

DOĞUM GÜNÜME KADAR

Holland, "Mart ayını da atlattım ve kendimi biraz daha iyi hissetmeye başladım, ancak hala çok zorlanıyordum. Bu yüzden kendi kendime dedim ki, doğum günüm olan 1 Haziran'a kadar dayanabilirsem ve altı ay boyunca içki içmeden durabilirsem, o zaman kendime bir sorunum olmadığını kanıtlamış olacağım" ifadelerini kullandı.

HER ŞEY DAHA İYİ

Holland, haziran ayına gelindiğinde ayık bir hayatın faydalarını gerçekten hissetmeye başladığını söyledi. "Daha iyi uyumaya başladım. Stresli durumlarla daha iyi başa çıkıyordum. Zendaya ile ilişkim daha iyiydi. Ailemle ilişkim daha iyiydi. İşimle ilişkim daha iyiydi. 1 yıl kadar dayandıktan sonra bir daha asla içmemeye karar verdim. İçmek için her zaman bir sebebiniz vardır. Birkaç kez otellerdeki mini barları bile bitirmiştim. İnanın bana alkolsüz yaşam harika" yorumunu yaptı.

Muhabir: Öznur Demirbey