Galatasaray geçtiğimiz günlerde karaborsa bilet kriziyle gündemi salladı. Sarı-kırmızılılarda yönetim kurulundan bazı üyelerin maç biletlerini resmi satış sitesinde tükenmiş olarak göstererek karaborsa üzerinden fahiş fiyatlara sattığı öne sürülmüştü.

Dursun Özbek Erden Timurr

DURSUN ÖZBEK'TEN KARABORSA BİLET AÇIKLAMASI

Konuya ilişkin Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamalarda " "Karaborsa iftiraları Florya projesini durdurmak için atılmış bir düzenekten ibarettir. "Elinde bilgi ve belge olan herkesi kulübe başvurmaya davet ettik. Bağımsız bir denetim firmasından usulsüzlük incelemesi başlattık. SPK nezdinde tahkikat için başvuruda bulunduk. Denetim kurulumuz soruşturma başlattı. Ve ben bizzat İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundum." ifadelerine yer vermişti. 

DURSUN ÖZBEK, AHMET ÇAKAR'I SAVCILIĞA VERDİ


Eski hakem Ahmet Çakar sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Ahmet Çakar, Dursun Özbek'in kendisini savcılığa verdiğini duyurarak şu ifadelere yer verdi:

Sayın Dursun Özbek, hani bilet ve karaborsa yolsuzluğu iddiaları gerçek dışıydı? Hani ortada soruşturma yoktu? Beni savcılığa vermişsiniz, tanık olarak ifademi vereceğim. Savcılık bilet ve karaborsa yolsuzluğu ile ilgili olarak ŞÜPHELİ sıfatıyla genel sekrereriniz Eray Yazgan'ın ifadesini aldı. Yine ŞÜPHELİ sıfatıyla stattan sorumlu yöneticiniz Bora Bahçetepe ve eski yöneticiniz Alper Narman'ı savcılık ifadeye çağırdı. Pasolige ve diger kurumlara müzekkere yazdı. Etkili bir soruşturma yapılacak ve bu olayı kapatamayacaksınız.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ