Takılar valizlerle taşındı! Aşiret düğününde gelin takılardan hareket edemedi Takılar valizlerle taşındı! Aşiret düğününde gelin takılardan hareket edemedi

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, çevre duyarlılığını ve ormanların korunmasını ön planda tutarak, "Orman Benim" kampanyasına aktif katılım sağladı. Vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdiği çevre temizliği çalışmasıyla, gelecek nesillere sağlıklı bir çevre bırakma hedefini vurguladı. 

Ormanlarımız gelecek nesillere bırakacağımız en değerli miras diyen Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, “Orman yangınlarının önlenmesi, çevreye olan zararların en aza indirilmesi ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla; Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen “Orman Benim” kampanyasında, ilçe protokolümüz ve vatandaşlarımızla çevre temizliği çalışması gerçekleştirdik. ‘Güzel Kent Çatalca’ anlayışımızla; ormanlarımızı ve çevreyi korumak, gelecek nesillere bırakacağımız en değerli miras olacak” dedi. Ayrıca Başkan Güzel, vatandaşları çevreye karşı duyarlı olmaya davet ederek, orman yangınlarına karşı dikkatli olunması ve çevre temizliği bilincinin yaygınlaştırılması konusunda uyarılarda bulundu.

Kaynak: YASEMİN COŞKUNÖZ