Öldüğü açıklanan Kentucky'li bir donörün organları alınmaya hazırdı. Ancak doktorlar şaşırtıcı bir keşifte bulundu: Adam hala hayattaydı... Hareket ediyordu, bir nevi çırpınıyordu. Gözyaşlarının aşağıya indiği görülebiliyordu.

İŞLEM DURDURULDU

Kentucky Organ Bağışçıları Derneği'nde (KODA) çalışan Miller, iki doktorun, bağışçının yanlışlıkla ölü ilan edildiğini fark ettikten sonra organ alma işlemini durdurduğunu söyledi. Miller, "Doktorlar resmen şoka girdi. Çok kaotikti. Herkes çok üzgündü" dedi.

BAŞKASINI BULUN!

Hastanın kız kardeşi Donna Rhorer, talihsiz adamın aşırı dozda uyuşturucu alarak hastaneye kaldırılan 36 yaşındaki Anthony Thomas "TJ" Hoover olduğunu söyledi. Ameliyathanede Miller, vaka koordinatörünün yaşam belirtileri gördüklerinde yardım için Kentucky Organ Bağışçıları Derneği'ndeki amirini aradığını hatırladı. Amirin, bunu yapacak başka bir doktor bulması konusunda ısrar ettiğini hatırladı!

HAYATA DEVAM EDİYOR

Sonuç olarak organ çıkarma işlemi iptal edildi. Hoover şu anda hayatına devam ediyor. Ancak şok edici an KODA çalışanlarının aklında kaldı, bazıları bu olaydan sonra istifa etti.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ