2015 yılında, ABD'deki bir hakim, karşısına getirilen şüpheliye onu ortaokuldan tanıdığını söylemişti. Bu sözler üzerine adam gözyaşlarına boğulmuştu. Ardından da hapse gitmişti. Sosyal medyada viral olan hırsızlık şüphelisi şimdi tekrar cezaevinin yolunu tuttu.

BİR SÜRÜ OLAY

Miami polisi, 58 yaşındaki Arthur Nathaniel Booth'un ağustos ayında işlenen bir dizi suçla bağlantısı olduğu gerekçesiyle tutuklandığını söyledi. Yetkililer, bir olayda mağdurun kapısını çalarak kendisini su müfettişi olarak tanıttığını belirtti.

MÜCEVHER ÇALDI

Polis sözcüsü Freddie Cruz, "Eve girdikten sonra içeride dolaştı, bir mücevher kutusu buldu. Mağdurdan mücevherleri çaldı ve bilinmeyen bir yöne doğru kaçtı" dedi. Booth, bir başka mağdura karşı da benzer bir suç işledi. Dedektifler, üçüncü olayda Booth'un bir kadından yol tarifi istediğini, ardından da zincirini kaparak kaçtığını ifade etti. Başka suçlarla da bağlantısı olabileceği düşünülüyor.

GÖRDÜĞÜME ÜZÜLDÜM

2015 yılında Booth, bir hırsızlık vakası sebebiyle kendisini Miami-Dade Hakimi Mindy Glazer'in karşısında buldu. Glazer, adamı Nautilus Ortaokulu yıllarından hatırladı. Ardından, "Sizi orada gördüğüme üzüldüm. Size ne olduğunu hep merak ediyordum efendim" dedi. Booth duygulanarak ağlamaya başladı.

EN İYİ ÇOCUKTU

Mindy Glazer, "Ortaokuldaki en iyi çocuktu. Onunla futbol oynardım ve bakın neler oldu. Bay Booth, umarım yolunuzu değiştirebilirsiniz. Size bol şans. Üzücü olan, ne kadar yaşlandığımız... Umarım bundan sağ salim çıkıp sadece yasal bir hayat yaşayabilirsiniz" demişti. Ancak işler onun istediği gibi gitmedi!

Kaynak: HABER MERKEZİ