İngiltere'de seçim çalışmalarını kızışırken,  İşçi Partisi'ni destekleyen 25 yaşındaki Victoria Thomas-Bowen, Trump'ın İngiliz müttefiki olarak nitelenen Nigel Farage'nin suratına milkshake fırlattı. 

Olayın ardından genç kadın, polisler tarafından gözaltına alındı. Genç kadının Onlyfans modeli olduğu ise ileri sürüldü.

OLAYIN AYRINTILARI

İşçi Partisi'nin zaferle çıktığı seçimlerin ardından genel seçimlere giden İngiltere'de "Milliyetçi Kanadı" temsil eden ve Brexit'in mimarı olarak Nigel Farage, seçimler için çalışmalarını sürdürürken gittiği bir etkinlikte milkshake saldırısına uğradı.

Farage'nin suratına milkshake fırlatan 25 yaşındaki Victoria Thomas-Bowen'in ise İşçi Partisi'ni desteklediği ortaya çıktı.

Sosyal medya hesaplarından müstehcen içerikli fotoğraflar paylaşan genç kadının, Onlyfans fenomeni olduğu iddia edildi. Genç kadın, olayın ardından polisler tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. 

NIGEL FARAGE'NİN AÇIKLAMALARI

Trump'ın müttefiki Nigel Farage, yaşanan olay ile ilgili şu sözleri dile getirdi:  "O beni desteklemiyor. "İnandığım hiçbir şeyi veya buradaki insanlardan herhangi birini temsil etmiyor. Bizi temsil etmiyor, o buralı değil." 

Only1....

 "Kimse benim gibi dışarı çıkıp eski tarz sokak kampanyaları yapmıyor ve bu da beraberinde gelen bir risk." 

Only2....

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ