Sosyal medya fenomenleri Alisya Bahar Candan ve kamuoyunda Nihal Candan olarak tanınan ablası Gülnihal Çiçek'in de aralarında bulunduğu 22 sanık "suç örgütüne üye olmak" ve "dolandırıcılık" suçlarından 4 Eylül 2024’te hakim karşısına çıkacak. 37 kiloya düştüğü için anoreksiya teşhisiyle cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın daha ikinci günden hemen kuaföre gitmesi ve ardından da eski hayatına dönmesi tepki çekmişti.

Ece Seçkin’in cesur ve fütüristik yeni hali Ece Seçkin’in cesur ve fütüristik yeni hali

Yaşadıklarından sonra 'Bir daha asla sosyal medya kullanmayacağım.' diyen fenomen sözünden caymış ve yeni paylaşımlarıyla dikkat çekmeye başlamıştı. Nihal Candan en son günün ayetini paylaşıp kapanmak istediği söyledi.

640Xauto-32

AÇIKLAMASI TEPKİ ÇEKTİ

Candan başının kapalı olduğu bir karesini paylaşarak 'Kapanmak istiyorum ama ona da bir şey derseniz diye çekiniyorum açıkcası...' notunu düştü. Nihal Candan'ın bu paylaşımlarına sosyal medyada yorum yağdı ve daha önce Onlyfans için içerik ürettiği hatırlatıldı. 

Ekran Resmi 2024 06 17 14.58.07

CAMİYE GİTMİŞTİ

Geçen haftalarda doğum günü partisi yapan fenomen, "suçlu değil" notuyla geceden bir fotoğrafını paylaşmış, pastasının üstündeki, "Merhaba dünyam, ben geri döndüm" yazısı da dikkatler kaçmamıştı. Ardından da camiden bir fotoğraf yayınlayan Candan, "Ya Hak Ya Vekil vekilim SENSİN sana güveniyoruz kardeşim ve ben" notunu düşmüştü. 

Muhabir: SERKAN BAYAR