Geçen hafta Malibu'da bir kişinin ölümüne, iki kişinin yaralanmasına neden olan aracın sürücüsünün, "sağlıklı yaşam savunucusu" ve sosyal medya fenomeni olduğu belirlendi. Los Angeles İlçe Şerif Departmanı, Summer Wheaton'ın 2019 model aracının direksiyonunda olduğunu ve 2020 model bir Cadillac'a çarptığını belirtti. Cadillac sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

ÖNCEDEN EMLAKÇIYDI

Wheaton ve Cadillac'taki bir yolcu, yaralanmalarının tedavisi için yakındaki bir hastaneye kaldırıldı. Daha önce lisanslı bir emlakçı olan Wheaton, son olarak kendini sağlıklı beslenmeyi ve yaşam tarzı seçimlerini destekleyen bir kişi olarak tanıttı.

SAĞLIKLI OTOMATLAR!

Instagram'da 100.000'den fazla takipçisi var. Ancak ölümcül kazada sürücü olarak tanımlandıktan sonra Wheaton'ın Instagram hesabı gizli hale getirildi. Wheaton, kişisel web sitesinde kendisini birkaç girişimin CEO'su ve kurucusu olarak gösteriyor. Bunlardan biri sağlıklı atıştırmalıklar içeren otomatlar pazarlayan bir şirket.

KONUYLA İLGİLİ KONUŞMADI

Wheaton'ın işlerini ve kendisini konuşma etkinlikleri için tanıttığı site de kapandı. Web adresi onu yalnızca sahibine açık özel bir site olarak listeliyordu. Kadın yorum taleplerine yanıt vermedi. Şerif Departmanı sözcüsü, kazanın hala araştırıldığını söyledi. Malibu Times'ın haberine göre; ölümcül kaza, Nobu Restoran'ın bir parti düzenlediği sırada, saat 22:20 civarında Pasifik Kıyısı Otoyolu'nun 2200. bloğunda meydana geldi .

Muhabir: Lila Okyanus