Paris Olimpiyatları'nda iki altın madalya kazanan Filipinli jimnastikçi Carlos Yulo, ülkesine döndü. Devlet Başkanı ve bağışçılardan 1 milyon dolardan fazla nakit para alacak. Ayrıca ömür boyu ücretsiz yemek yiyebilecek. Hamburger ve pizzalar da dahil açık büfenin başında bulunabilecek!

SEVİNÇ KAYNAĞI

24 yaşındaki sporcunun elde ettiği zaferler, ülkenin Oyunlara katılmasından bu yana bir Filipinli sporcunun kazandığı en büyük zafer oldu. Yulo'nun galibiyetleri karşısında duyulan coşku, uzun süredir yoksulluk, derin bölünmeler ve çatışmalarla boğuşan bir ulus için sevinç kaynağı oldu.

YAZLIK-KIŞLIK EV

Altın madalyalarını takan Yulo, sporcuları destekleyen herkese teşekkür etti. Muhabirlere, "Çok şanslıyım ve minnettarım" dedi. Başarılı sporcuya iş insanları ve şirketler tarafından verilen ödüller arasında bir ev ve yazlık da bulunuyor.

ÜCRETSİZ UÇAK BİLETLERİ

Ünlü firmalar, Carlos Yulo'ya ömür boyu yurt içi ve yurt dışı uçak biletleri verileceğini söyledi. Birçok gıda zinciri, sporcunun kalan ömründe sınırsız şekilde restoranlarından yararlanabileceğini ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ