2018 yılında görevden alınan Melih Gökçek yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olmaya devam ediyor. Şehit asker Aboubakar, jelibon rezervi gibi asılsıl haberleri gerçek sanarak yorumlar yapan Gökçek bu kez Almanya'da bir kilo patatesin 5 euro olduğunu iddia ederek ülkemizin alım gücünde Almanya'yı geçtiğini iddia etti. 

OĞUZHAN UĞUR DAYANAMADI

Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, bunun üzerine Melih Gökçek'e çağrıda bulundu. Melih Gökçek'in, 'Amanya’da patates 4.99 €= 186 TL, domates 9.99 €= 372 TL… Almanya’da asgari ücretle 1.800/9.99= 180 kg domates alınıyor. Türkiye’de asgari ücretle 17.000/10= 1.700 kg domates alınıyor… Almanya da asgari ücretle 1.800/4.99 =360 kg patates alınıyor. Türkiye’de asgari ücretle 17.000/13= 1307 kg patates alınıyor… Yorum sizin…"  sözleri karşılık Oğuzhan Uğur paylaşım yaptı. 

Oguzhan Ugur Babala Tv Baraj Gizw Cover

'HER GÜNÜNÜZÜ KAYDA ALIRIZ'

Uğur; 'Başganım, böyle tane tane anlatsanız da anlamayan çok insan var. Özellikle de bu cehape tayfa anlatamazsınız. Şöyle bir önerim var. Gelin sizinle tek bölümlük bir format çekelim. Emekliye ödenen 12.500 tl ile 30 gün geçinmeye çalışın, biz de kayda alalım. Artık oğlunuz boy gösteriyor siyaset sahnesinde, sizin için emekli oldu desek yanlış olmaz sanırım. Verelim size 12.500? bir ay boyunca şahit olalım nasıl geçindiğinize. Beyaz TV'den de prodüksiyon desteği alırız Osman Bey müsade ederse, her gününüzü kayda alırız. Ha yok ben emekli değilim, çalışmaya devam ediyorum diyorsanız 17.002.12 ? yapalım. Öyle aileye falan da bakmak zorunda değilsiniz, tek başınıza geçinmeniz kafi. Başarırsanız, yani ay sonunu getirebilirseniz, Babala TV'den bir sene boyunca her ay ‘Ooo Melih Gökçek ne kral adamdır’ başlıklı video paylaşacağım. Ancak kira ödeyecek ve en az bir kere dışarıya çıkacak, en az bir sosyal aktiviteye katılacaksınız. Bu arada kaybederseniz programı BeyazTVde yayınlamaya söz vereceksimiz. Reklam gelirlerini de dilediğiniz gibi bağışlarsınız.' dedi. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY