Doktor Ender Saraç'ın, 2017 ve 2021 yılları arasında Beşiktaş'ta 13 yaşındaki oğluna yönelik "cinsel istismarda" bulunduğu iddiasıyla 12 yıldan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada beraatına karar verilmişti. Ender Saraç konuyla ilgili ilk kez konuştu. 

5 U5 F5Rwb T E Q92M2B2 Mc E Q

NE HİSSETTİĞİNİ ANLATTI...

Esra Ezmeci, her perşembe YouTube kanalından konuklarına "Ne Hissettin?" diye sorduğu programına konuk olan Saraç samimi açıklamalarda bulundu. O iddialar karşısında neler hissettiğini anlatan Saraç; 'En yakınımdan böyle bir suçlama geldi. Bu iddialar ortaya çıktıktan ilk 24 saat içinde yalnızca kusmak istedim.' dedi.

'ERKEĞİN SÖZÜNÜN ÖNEMİ YOK'

'Ben kendime üzülmedim, evladıma üzüldüm...' diyen Saraç, olayın ardından çok ağladığını itiraf etti. Sözlerine devam eden Ender Saraç; 'Öyle kremler çıktı ki morluk ve yara izi yapılabiliyor. Kadının kocasına ya da sevgilisine tecavüz-şiddet suçlamasında bulunması artık çok kolay. Hatta erkeğin sözünün önemi yok, kadın 'Çocuğu taciz ediyordu' dedikten sonra erkek hemen tutuklanıyor. O adamı cezaevinde öldürürler...' ifadelerini kullandı. 

Kaynak: DEMET SAROVA