Columbus Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Ohiolu bir anne, arabasını çalmaya çalışan hırsızdan çocuğunu kurtarmaya çalışırken kendi aracının çarpması sonucu hayatını kaybetti. 29 yaşındaki Alexa Stakely, 6 yaşındaki çocuğunu bakıcısının evinden almaya gitti. Onu arabasına yerleştirdikten sonra bir eşyayı içeride unuttuğunu fark ederek tekrar eve yöneldi.

ARKASINDAN KOŞTU

Yetkililer; Stakely'nin döndüğünde, uyuyan çocuğunun hala otomobilde olduğu bir sırada hırsızın, aracını çalmaya çalıştığını gördüğünü söyledi. Anne çalınan aracın peşinden koşup çocuğunu kurtarmaya çalışırken kendi otomobilinin çarpması sonucu kaldırıma fırladı.

ÇOCUĞU BIRAKIP KAÇMIŞ

Stakely'nin birkaç saat sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini açıklandı. Raporda, uyuyan oğlunun daha sonra yakındaki terk edilmiş bir arabada zarar görmemiş halde bulunduğu belirtildi. Şu ana kadar olayla ilgili bir tutuklama yapılmadı. Soruşturma devam ediyor.

İKİ İŞTE ÇALIŞIYORDU

Canal Winchester Okulları'nın sosyal medya paylaşımına göre; Stakely, Winchester Trail İlkokulu'nda konuşma terapistiydi. Ayrıca oğluna iyi bakabilmek için ikinci bir iş olan garsonluk da yapıyordu. Yetkililer, kadının vardiyasını tamamladıktan sonra çocuğunu almaya gittiğini söyledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ