Geçtiğimiz ay Kağıthane Şirintepe'de meydana gelen olayda, 17 yaşındaki E.K. ile 22 yaşındaki Ömer K. arasındaki ilişki, sosyal medyada yaşanan bir aldatma skandalıyla büyük bir krize dönüştü.

İddiaya göre, E.K. ve Ömer K. bir süre önce tanışıp sevgili olmuşlardı. Ancak Ömer K.’nın E.K.'nın yakın arkadaşıyla sosyal medyada iletişim kurduğunu öğrenen E.K., büyük bir öfke patırtısına kapıldı. Sevgilisiyle bu durumu yüzleşmek isteyen E.K., buluşmak için Ömer K.’yla iletişime geçti.

İkili bir araya geldiğinde, E.K. sosyal medyada yaşanan bu ilişkiyi Ömer K.'ya açıkladı. Ömer K., E.K.'yı sakinleştirmeye çalıştı fakat öfkesini kontrol edemeyen E.K., sevgilisinin üzerine saldırarak önce darp etti ve ardından bacağından bıçakladı.

Olayın ardından E.K., hızla olay yerinden kaçarken, Ömer K. sağlık ekiplerine haber verildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan genç, tedavi altına alındı. Dehşet anları ise çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Ömer K.’nın E.K. hakkında şikayette bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA