New York'ta yaşayan bir adam, bu yılın başlarında yaşanan bir "yol öfkesi" olayında kablolu TV aracına patlayıcı cihaz attığı iddiasıyla suçlandı. ABD Adalet Bakanlığı'nın yeni açıkladığı iddianameye göre; 31 Ocak'taki olayda, içinde 4 yaşındaki oğlunun bulunduğu aracı kullanan Kevindale Nurse, kablolu TV minibüsünün önünü kesmeden önce dengesiz şekilde araç kullandı.

İÇERİDEKİLER YARALANDI

Federal yetkililer, şahsın daha sonra diğer aracın sürücü tarafına bir cihaz fırlattığını ve bunun sonucunda aracın içinde patlama meydana geldiğini söyledi. İki şirket çalışanı yaralandı ve minibüsleri patlamadan dolayı büyük hasar gördü.

TEHLİKEYE ATTI

ABD Savcısı Breon Peace yaptığı açıklamada, "İddiaya göre; Kevindale Nurse, kamuya açık bir yolda başka bir araca kasıtlı olarak patlayıcı cihaz attı. Araçtakilerin ve bölgedeki diğer kişilerin hayatlarını tehlikeye attı" dedi.

7 İLA 40 YIL ARASI

Nurse, ilk mahkeme duruşmasında suçsuz olduğunu iddia etti. Kefaletle serbest bırakılma talebi ise reddedildi. Suçlu bulunursa 7 ila 40 yıl arası hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ