Karsan elektrik kaynaklı karbon salınımlarını sıfırlıyor Karsan elektrik kaynaklı karbon salınımlarını sıfırlıyor

Odeabank, Tolga Usluer’i 10 Haziran 2024 tarihi itibarıyla Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verdi. Usluer, bu görevinde, bankanın iç denetim, mali işler ve uyum sorunlarının yönetiminden sorumlu kişi olacak.

Kariyerine 2000 yılında başladı

Ortadoğu Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü'nden lisans ve Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü'nden yüksek lisans diplomasına sahip olan Usluer, bankacılık kariyerine 2000 yılında QNB Finansbank'ta Müfettiş Yardımcısı olarak başladı. Kurum içinde çeşitli görevlerde çalıştıktan sonra, 2011-2017 yılları arasında Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı olarak çalıştı ve 2017 yılında Odeabank Teftiş Kurulu Başkanı olarak görev almaya başladı. Tolga Usluer, The Institute of Internal Auditors (IIA) tarafından verilen Sertifikalı İç Denetçi (CIA) ve Risk Yönetimi Güvencesi Sertifikası (CRMA) gibi uluslararası denetim sertifikalarına sahip olup, ayrıca Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) tarafından verilen Suiistimal İnceleme Uzmanlığı (CFE ) sertifikasını da aldı. 2017 yılından bu yana Odeabank'ta başarılı projelere imza atan ve The Institute of Internal Auditors (IIA) yönetimindeki Enstitü İlişkileri Komitesi'ne başkanlık eden Usluer, aynı zamanda Türkiye İç Denetim Enstitüsü (IIA Türkiye) Yönetim Kurulu'na seçildi.

Farkındalık ödülü aldı

İç denetim alanında birçok makale yazan, araştırma yapan ve üniversitelerde seminerler veren Tolga Usluer, mesleğe katkılarından dolayı Türkiye İç Denetim Enstitüsü tarafından “İç Denetim Farkındalık” ödülü ile onurlandırıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ