Trendyol Süper Lig’de ara transfer döneminin açılması için kulüpler ve taraftarlar adeta gün sayıyor. Yaz transfer döneminin yeni kapanmasına rağmen birçok kulüp ocak ayında açılacak transfer dönemi için kollar şimdiden sıvadı. Bu doğrultuda çalışmalara başlayan kulüpler için her gün yeni bir isim gündeme gelirken ilk transfer bombası da İngiltere’den duyuruldu.

THOMAS PARTEY, SÜPER LİG DEVİNDE

Son 2 sezonun şampiyonu olan ve üst üste 3’üncü şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray, orta saha için aradığı ismi buldu. Ada basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Thomas Partey ve kulübüyle anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılıların, Ganalı oyuncuya ara transfer döneminde imza attıracağı ve Arsenal’e 3 milyon euro gibi bir bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

50 MİLYON EURO BEDELLE TRANSFER OLMUŞTU

Arsenal, 2020-2021 sezonunda kadrosuna kattığı Thomas Partey için İspanyol devi Atletico Madrid’e 50 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. O dönem güncel piyasa değeri 40 milyon euro olan 31 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri şu an 18 milyon euro olarak gösteriliyor.

121 MAÇA ÇIKTI

Arsenal’de 5’inci sezonunu geçiren Thomas Partey, İngiliz devi ile şu ana kadar 121 resmi maçta forma şansı buldu. Başarılı oyuncu, bu mücadelelerde 6 gol ve 4 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

Editör: Bedirhan Altundağ