Almanya Bundesliga’nın dev ekiplerinden Borussia Dortmund’da sezon başında teknik direktörlük görevine getirilen Nuri Şahin, efsanesi olduğu kulüpte teknik direktörlük kariyerine de iyi bir başlangıç yapmıştı. Ancak 4’üncü hafta mücadelesinde işler tersine döndü.

NURİ ŞAHİN’E BÜYÜK DARBE

Bundesliga’nın 4’üncü hafta mücadelesinde Borussia Dortmund, Stuttgart deplasmanına konuk oldu. Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund, favori olduğu mücadeleden 5-1 gibi ezici bir skorla mağlup ayrıldı. Bu sonucun ardından sarı-siyahlı ekibin başında ilk mağlubiyetini yaşayan Nuri Şahin’in üzgün ruh hali gözlerden kaçmadı. Maç sonunda oldukça üzüntülü gözüken genç teknik adamın yaptığı açıklamalar oyuncularına mesaj veren nitelikteydi.

“BORUSSIA DORTMUND BÖYLE OYNAYAMAZ”

5-1’lik yenilginin ardından kameralar karşısına geçen Nuri Şahin, özeleştiri yapmaktan geri çekinmedi. 36 yaşındaki teknik adam, yaptığı açıklamalarda Borussia Dortmund böyle oynayamayacağını ve takımından bir daha böyle bir oyun görmek istemediğini söyledi.

2.17 PUAN ORTALAMASI TUTTURDU

Sezon başından bu yana Borussia Dortmund’un teknik direktörlük koltuğunda oturan Nuri Şahin, takımının başında şu ana kadar 6 resmi maça çıktı. Şahin, Dortmund’un başında 4 galibiyet ve 1’er beraberlik ile mağlubiyet yaşayarak bu mücadelelerde 2.17 puan ortalaması tutturdu.

Editör: Bedirhan Altundağ