Erdi Işık’ın senaryosunu yazdığı, Nadim Güç’ün yönetmenliğini üstlendiği;  Nur Sürer, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Şerif Erol, Şirin Sultan Saldamlı, Cem Zeynel Kılıç, Osman Alkaş gibi isimlerin başlıca rollerini paylaştığı ‘’Mukadderat’’ prömiyerini 61. Antalya Uluslararası Film Festivali’nde yaptı.

I M G 4833

Kastamonu’nun Cide ilçesinde çekilen film, Nur Sürer’in canlandırdığı Sultan karakterinin kocasını kaybettikten hemen sonra, önce yeniden evlenmek istemesini sonrasında da kendi yolculuğunu keşfetmesini ve özgürleşmesini anlatıyor. Her yönüyle bir kadın filmi olan ‘’Mukadderat’’, festivalin en büyük favorilerinden biri oldu.

D S C F6929

Nur Sürer, Aslıhan Gürbüz ve Osman Sonant’ın müthiş performanslar sergilediği filmin sıcak ve samimi havası Antalya seyircisinin gönlünde taht kurdu. Film bitiminde seyircilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan film ekibi alkışlarla sahneye gelerek izleyicilerin sorularını yanıtladı. 

Rodi Medya yapımcılığında hayata geçen film, Antalya Film Festivali sonrasında hem festival yolculuğuna devam edecek hem de 2024 yılı sonlarında vizyondaki yerini alacak. 

Kaynak: Haber Merkezi