Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'un yeni transferi 29 yaşındaki Porto Rikolu voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez ölüm haberiyle herkesi şaşırttı.

Evinde ölü bulunan  Victoria'nın kesin ölüm sebebine ilişkin otopsi raporu bekleniyor. Kulüpten yapılan açıklamada, yeni transfer Victoria'nın ani ve beklenmedik ölümüyle derin bir üzüntü yaşadıkları aktarıldı.

HERKESİ ÜZÜNTÜYE BOĞDU

Açıklamada; "Henüz genç yaşında, hem sporculuğu hem de karakteriyle örnek bir isim olan Pilar Marie Victoria'nın ani kaybı, hepimizi derinden sarsmıştır. Kendisiyle çalışma fırsatı bulduğumuz kısa süre içinde, takımımıza ve camiamıza olan katkılarını her zaman hatırlayacağız. Ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, 29 yaşındaki sporcumuzun kesin ölüm nedeni adli tıp incelemesinden ardından belirlenecektir." ifadelerine yer verildi. 

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın dikkat çeken isimlerinden Zehra Güneş Victoria'nın ölümüne kayıtsız kalmadı. Sosyal medya hesabından genç voleybolcunun fotoğrafını paylaşarak üzüntüsünü ifade etti. VakıfBank'ta forma giyen ve şu sıralar tatil yapan Güneş en son tatilden kareler paylaşmış ve 'Her kitabın bir hikayesi olduğuna inananlardanım. Her yolculuğumda yanımda bir arkadaş gibidirler. Ve her okuduğum kitap bana o an’a dair bir mesaj verir. Bunu bir kez daha anladığım, kendime birşeyler öğrettiğim, doğayı daha çok hissedip kendime döndüğüm, başka topraklardan enerji alıp kendimi yenilediğim, daha yapmak istediğim bir çok şey olduğunu farkedip yeni hayaller kurduğum kısa bir araydı..." notunu düşmüştü. 

Kaynak: DEMET SAROVA