Spor yorumculuğu yapan eski futbolcu Nihat Kahveci'den çok konuşulacak Arda Güler sözleri geldi. Takımda mutsuz olduğu bilinen Arda Güler için çıkan haberlerin dozajından söz eden Nihat Kahveci, Real Madrid'in rahatsız olduğu an neler yapabileceğini dile getirdi.

Nihat-7

NİHAT KAHVECİ'DEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

"Koskoca Real Madrid Arda Güler'e mi muhtaç? Arda Güler vazgeçilmez mi? Mbappe vazgeçilmez değil, Vinicius vazgeçilmez değil. Böyle bir takımdan bahsediyoruz. Vinicius yokken Cristiano Ronaldo vardı. Kimse vazgeçilmez değil bu takımda. Ancelotti de vazgeçilmez değil.

Arda Ancelotti

"ARDA'YI TESİSE SOKMAZLAR"

Böyle bir takımda Arda Güler bunu bilmiyor mu? Arda'nın sorun yarattığını görseler şu an tesise sokmazlar. Sorun yaratan oyuncuyu buralar yok ediyor çünkü oyuncuyu vazgeçilmez yapmıyor hiçbir zaman. Ancelotti tecrübeli, senin aldığın nefesten, mimiğinden bilir sorun yaratıp yaratmadığını. Bence biraz İspanya basını da işin içine girerek çıkıyor bu haberler. Arda Güler'i seviyorlar, sempatik oyuncu. Bir de bu sene Arda Güler fizik olarak daha iyi, daha çok mücadele ediyor. Özellikle bizim milli maçlarda görüyorum, o yönünü de gösteriyor. Real Madrid formasıyla bu sezon 11 maça çıkan Arda Güler henüz gol veya asist katkısı yapamadı. 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ