Son olarak, 1918-1923 yılları arasında yaşanan gerçek olaylara dayanan ''Zaferin Rengi'' filminde Fenerbahçe’nin başkanı Mehmet Sabri Toprak karakterine hayat veren ve aynı zamanda, final yapan Aile dizisiyle adından söz ettiren Nejat İşler geçen haftalarda yardımseverliğiyle ilgili bir iddia ile gündem olmuştu. 

"NE KADAR İÇİYOR, SARHOŞ VS..."

Sina Koloğlu köşe yazısında "Geçenlerde duydum… Bir bankanın seslendirme işi teklif edilmiş kendisine. Nejat İşler’in şartı, bankanın öğrencilere burs vermesi. Yani para istemiyor. Yine benim kulağıma gelen, banka, bin öğrenci önerisinde bulunmuş. Nejat İşler bunun yarısı sayıda öğrenci okuttuğunu belirterek, “Koca banka bu kadar mı öğrenciyi okutur?” sözleriyle rakamın yükseltilmesini istemiş. Teklifi, beş bin öğrenciymiş. Banka bunu kabul etmiş. Biz işte ne kadar içiyor, şurada yine sarhoş vs. ile uğraşıyoruz…" ifadelerini kullanmıştı. 

1727072

İDDİALARA YANIT VERDİ

Nejat İşler söz konusui iddialarını yalanladı ve "Keşke öyle olsaydı. Öyle bir şey yok. Ben öyle para kazanmıyorum. Yani onun karşılığında öyle bir şey söyleyemem. 5 bin öğrencinin bursu mu? Yani tamam millet kahraman arıyor da ben kahraman değilim. Ben işimi yapıyorum," dedi.

Kaynak: DEMET SAROVA