Tayfur ailesindeki soyadı krizi giderek büyüyor. Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Aydın'ın "Tayfur" soyadını ticari amaçlarla kullanmasını engellemek için yasak getirmişti. Şimdi, bu krize anne Necla Nazır da dahil oldu ve eski eşi Ferdi Tayfur'a sert tepkilerde bulundu.

Ferdi Tayfur Haberleri | Son Dakika Ferdi Tayfur Gelişmeleri - Mynet

Tuğçe Tayfur, maneviyata yönelip sahne kariyerini bıraktıktan sonra, Muhammet Aydın ile evlenmiş ve haziran ayında bir bebek dünyaya getirmişti. Babası Ferdi Tayfur, kızıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle onun düğününe bile katılmamıştı. Tayfur, son olarak avukatı aracılığıyla Tuğçe'nin "Tayfur" soyadını kullanmasını yasaklamıştı. Bu açıklamaların ardından Tuğçe, babasının kendisinden 50 milyon TL ya da yüzde 58'lik hisse talep ettiğini öne sürdü ve yaşadıklarını büyük bir üzüntüyle paylaştı.

Ekran görüntüsü 2024-09-01 123132

Necla Nazır, kızı Tuğçe'nin arkasında durarak eski eşi Ferdi Tayfur'a yanıt verdi. Nazır, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"Öncelikle, ailevi meselelerle karşınıza çıkmak zorunda kaldığım için gerçekten mahcubum ve hepinizden özür diliyorum. Dünyada bu kadar kargaşa varken, küçük bebekler ve aileler öldürülürken özel hayatımızla toplumu meşgul ettiğimiz için özür dilerim. Merak etmişsiniz, 'Necla Hanım bu durumlardan haberdar mı?' diye. Elbette ki haberdarım. Yıllarca sustum ve kendi dünyama çekildim. Evladımı da bu şekilde yetiştirdim. Bir kadın ve anne olarak, evladımın her türlü zorluğa rağmen yanındayım.

Ekran görüntüsü 2024-09-01 123153

Ferdi Bey, yıllar önce bir kadınla birlikte olduğunuzu ve hamile olduğunu duyduğumda bayıldım. Ben de kızımı alıp sizi terk ettim ve siz Japonya'ya kaçtınız. Evladım Tuğçe size ne yaptı? Menajerliğini bıraktı diye mi bu kadar düşman oldunuz? Evladımın ve torunlarımın rızkını etrafınızdaki yeğenlerinize yedirmem. Seni böyle bir duruma düşürenler, seni evladına düşman bir baba ilan ettiler. Ben buradayım ve evladımın arkasındayım."

Kaynak: HABER MERKEZİ