Ahmet San’ın yapımcılığını üstlendiği, Camları Kırın Kuşlar Kurtulsun adlı kitabından uyarlanacak Yılmaz Güney filminin başrol geçen gün belli olmuştu. Yüksel Aksu’nun yönetmen koltuğuna oturacağı filmin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu oldu.

S Ac75682981168Aaacf50072A96B6F9Bd91C83C9B

MasterChef reytinglerde zirvede! MasterChef reytinglerde zirvede!

İsmail Hacıoğlu’nun sıkı bir hazırlığa başladığı “Yılmaz Güney” filminim 2025 yılı başında sete çıkması planlanıyor. Film Güney’in eşi Fatoş Güney’ın “Camları Kırın Kuşlar Kurtulsun” kitabından yola çıkılarak çekilecek.
Film hazırlıklarından sonra gözler  Yılmaz Güney'in eski eşi Nebahat Çehre'ye çevrildi. İddiaya göre Nebahat Çehre'nin filmde isminin geçmesini istemiyor. 

Yılmaz Güney'in bu fotoğrafı ilk kez ortaya çıktı - Resim : 1

SON FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Türk sinemasının efsanevi ismi Yılmaz Güney'in ölmeden önce son fotoğrafı geçen aylarda ortaya çıkmıştı. "Çirkin Kral" lakaplı Güney'in, 1984 yılı Ağustos ayında çekilen bu fotoğrafında, aşırı kilo kaybı ve saçlarının döküldüğü görülüyor.

Bu fotoğraf, Güney'in son dönemdeki yaşadıklarını bir kez daha hatırlatıyor. Mide kanseri teşhisi konulan Güney, uzun bir süre tedavi altında kalmıştı, ancak ne yazık ki 9 Eylül 1984'te kaybetmişti.

Kaynak: DEMET SAROVA