Trendyol Süper Lig devi Galatasaray’da 3’üncü sezonunu geçiren Mauro Icardi için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı camiada belki de en çok sevilen futbolcu olan Mauro Icardi, 3-1’lik Fenerbahçe galibiyetinin ardından dünyanın hemen hemen her ülkesinde konuşulmayı başardı.

MAURO ICARDI VE ALİ KOÇ MANŞETLERE TAŞINDI

Süper Lig’in 6’ncı haftası muhteşem bir derbiye sahne oldu. Lider Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe’ye konuk olduğu mücadeleden 3-1 galibiyetle ayrılmayı başardı. Derbinin ardından sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi Mauro Icardi kendisine dünya basınında geniş yer buldu. Mücadelede forma giymeyen süper star, mücadelenin ardından üstünde Ali Koç’un isminin yazdığı Galatasaray formasını giydi. Bu gelişmenin ardından Mauro Icardi dünyanın en prestijli haber sitelerinde manşetlere taşındı.

İşte Mauro Icardi için kullanılan bazı başlıklar;

“Icardi, Fenerbahçe Başkanı ile dalga geçti”

“Bunu ilk kez yapmıyor”

“Icardi, Türkiye’nin en zengin adamıyla eğleniyor”

“Icardi, Galatasaray taraftarını eğlendiriyor”

ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINDA DA GİYMİŞTİ

Ali Koç yazılı formayı giyen Mauro Icardi bu hareketini ilk kez yapmıyor. 31 yaşındaki golcü oyuncu, sarı-kırmızılıların geçen sezon kazandığı şampiyonluk kutlamalarında da Ali Koç yazılı Galatasaray forması giymişti. Öte yandan derbi sonrası Icardi’nin Galatasaray YouTube kanalında paylaşılan görüntülere kulüp taraftarları yoğun ilgi gösterdi.

Editör: Bedirhan Altundağ