Geçtiğimiz günlerde 26. Yaşını kutlayan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, doğum günü partisinden önce magazin muhabirleriyle de sohbet etmeyi ihmal etmedi. Bu yıl çok yoğun olduklarını ifade eden Saraçoğlu özel hayatıyla ilgili çıkan haberlere de son noktayı koydu.

Saraçoğlu, doğum günü gecesi için çok heyecanlı olduğunu belirtirken ilk defa böyle bir parti düzenlediğini söyledi. Uzun zamandır görmediği dostlarıyla yeni yaşını kutlayan güzel oyuncu ‘’doğum günlerinin kendisi için bir şey ifade etmediğini’’ söyledi.

Dizide yaşanan senarist değişikliğine de değinen oyuncu aksaklıkların da yaşandığını belirtti. 2023 yılının her şeyiyle çok özel olduğunu söylerken yeni hedeflerinin de; Huzur ve kendine zaman ayırmak istediğini söyledi. 

Rol arkadaşı Mert Ramazan Demir’le Göcek’te dudak dudağa görüntülenen Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz aylarda gündeme bomba gibi düşmüştü. Sevgili olduklarını itiraf eden çiftlerin aşkı kısa sürdü. Birlikte çok sık görünmeyen çiftin ayrıldıkları iddia edilirken Afra Saraçoğlu dedikodulara son noktayı koydu. 

‘’Sadece iş arkadaşıyız’’ diyen Saraçoğlu’na muhabirler yüzük vardı o da çıkmış diyerek soru yöneltince Saraçoğlu dizinin sonunu getirdi!

‘’Seyranın yüzüğüdür. O da çıkacak belki’’ deyince dizinin senaryosunu açığa verdi.

Dizi ekibinin Afra Saraçoğlu’na tepki gösterdiği iddia edilirken senaryonun da tekrar yazıldığı söylendi. Gerçek hayattan uyarlama olan diziye eser sahibi Budayıcıoğlu da, Afra Saraçoğlu’nun röportajına kayıtsız kalamadı. Psikolog Budayıcıoğlu;  ‘’Ne yapıp edip bu kızı diziden gönderin’’ dediği iddialar arasında yer aldı.

Kaynak: HANDE DURMAZ