Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan günler sonra tüm Türkiye'yi yasa boğan haber geldi. Narin Güran'ın cansız bedeni dere kenarında çuval içinde bulundu.

Narin Güran'ın öldürülmesi Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Siyasilerden, ünlü isimlere kadar herkes Narin'in öldürülmesiyle ilgili peş peşe açıklama yaptı.

"BİR ŞEY GÖRDÜM"

Tv100 muhabiri Canan Altıntaş, Narin'in haberini verirken gözyaşlarına boğuldu. Kendisinin de kızı olduğunu ifade eden Altıntaş, dün köyde bir şey gördüğünü ifade ederek "Soruşturma kapsamında bunu söylemiyorum. Bunu söylemem soruşturmaya çok büyük zarar verir" dedi.

"BİNDE BİR İHTİMAL"


"Ben buradan insanlara güzel haberler vermek isterdim bunu da ümit ediyordum. Binde bir ihtimal Narin'in yaşadığına ilişkindi. Şu anda söyleyemiyorum ben de o konuda bir bilgiden dolayı umutluydum. Artık sonradan mı bırakıldı, binlerce defa arandı.

"ŞOKA GİRMİŞTİM"

Sabah zaten duyduğumda şoka girmiştim. Dün aslında bir şeye tanık oldum aslında bunu hissettim söylemiyorum. Narin'in yaşamadığını dün hissettim. Bir şey gördüm bundan dolayı hissettim. Soruşturma kapsamında bunu söylemiyorum. O köydeki herkesi çok iyi tanıyorum. Bunu söylemem soruşturmaya çok büyük zarar verir."


 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ