Narin cinayetinde her geçtiğimiz gün ekipler 8 yaşındaki Narin Güran'ın katilini bulmak için çemberi biraz daha daraltırken, yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Aralarında anne, baba ve ağabeyin de bulunduğu toplam 25 kişi gözaltına alınırken; amcanın tutukluluk hali ise sürüyor. Küçük Narin'in cenazesinin bulunmasından sonra ortaya çıkan itirafçının anlattıkları kan dondururken, gözler gözaltına alınan aile üyelerine döndü.

Narin-2

AİLEYE BAŞSAĞLIĞI DİLENMEMİŞTİ


Narin'in cenazesinin bulunduğu gün yapılan resmi açıklamalarda, aileye başsağlığı dilenmemesi de büyük yankı uyandırmıştı. Peş peşe ortaya çıkan detaylar sonrası aile üyelerinin de şüpheliler arasında bulunduğu belirtilmişti.

Narin Guran Bulundu Mu Narin Guran Son Dakika Narin Guran Nerede Narin Guran Son Durum Nedir 1Jz0
Narin Güran, son yolcuğuna uğurlanırken, savcılık aile üyelerinin cenazeye katılmasına bile izin vermedi.

NARİN'İN ANNESİ NEDEN GÖZALTINDA

Milyonlarca insanın Narin'in katilinin ya da katillerinin kim olduğunu öğrenmeyi beklerken, gözaltındaki annenin neden gözaltında olduğu gün yüzüne çıktı.

Narin-1

Hürriyet'te yer alan habere göre; jandarma, Narin Güren'e ait olduğunu düşündüğü yeşil bir tülbent bulurken, anne ise o tülbentin kızına ait olup olmadığını hatırlamadığını dile getirdi.

Bunun üzerine Narin'in gittiği Kuran kursu hocasına aynı tülbenti gösteren ekipler, hocanın "Kaybolduğu gün Narin kullanmıştı" yanıtı sonrası anneyi 'şüpheliler' listesinin başlarına dahil etti.
 

Kaynak: Haber merkezi