Narin Güran cinayetinde katil ya da katiller için çember git gide daralıyor. İtirafçının ifadeleri sonrası soruşturmanın bir numaralı sanığı haline gelen amca muhtar Salim Güran'ın yeniden ifadesine başvuruldu. Amca cinayet suçlamalarını kabul etmezken, gözaltılar arasında bulunan Narin Güran'ın ağabeyi Enes Güran'la ilgili ortaya çıkan yeni detay söz konusu soruşturmanın seyrini değiştirebilecek durumda.

Narinn

MORLUK VE İZ ORTAYA ÇIKTI

Daha önce kolundaki ısırık sebebiyle gözaltına alınıp ardından ise serbest bırakılan ağabey Enes Güran'ın gözünün altında morluk ve sırtında tırnak izlerinin olduğu ortaya çıktı.

Narin G
AĞABEYİ, MUHTARA SORULDU

Amca Salim Güran'a sorgu esnasında ağabey Enes Güran'la ilgili de sorular soruldu. Amca ise "Yeğenimdir. Efendi bir çocuktur. Hiç bana benzemez, saygılıdır. Kavga ettiğini, birine aşık olduğunu görmedim." diye cevap verdi.

Narin Bağlarr

"KENDİMİ ISIRDIM"


Ağabey Güran'da tespit edilen izlerle ilgili soruya da yanıt veren amca Sarim Güran "Nedenini ben ne bileyim? Ben gözünün içindeki morluğu sordum. 'Amca gözüme mısır geldi, kendimi ısırdım' diye yanıt verdi." ifadelerini kullandı.

Soruşturma kapsamında daha önce de kolundaki ısırık nedeniyle gözlatına alınan ağabeyden bazı örnekler alınmış, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na getirilmişti.

Yapılan incelemede söz konusu ısırık izinin kime ait olduğu belirlenememişti.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ