21 Ağustos günü kaybolan 8 Eylül'de cansız bedeni bulunan Narin Güran son zamanlarda Türkiye'de en çok tartışılan konusu oldu. Narin Güran'ın aile üyeleri gözaltına alındı, köy halkına sorular yöneltildi, özel ekipler araştırmaya dahil oldu ancak Narin Güran cinayetinde suçlu kişiler bir türlü ortaya çıkamadı.

Narin Cinayet

Soruşturmanın birinci şüphelisi amca Salim Güran ilk tutuklanan isim olmuştu. Ardından şüpheler okları ağabey Enes Güran'a çevirdi. Daha sonra amcanın hem Narin'in annesi Yüksel Güran'la hem de diğer kardeşlerinin eşleriyle de ilişkisi olduğu konuşuldu.

Narin Detay
Tutuklu bir başka isim Nevzat Bahtiyar'dı. Salim Güran'ın Narin'i öldürüp cansız bedeni kendisine getirdiğini ve kendisinin de dereye götürdüğünü dile getirmişti. Fakat o açıklamalar da kamuoyunu tatmin etmedi.

Narin Otopsi

GÜNDEM YARATACAK AÇIKLAMALAR

Herkesin merak ettiği konu bugün Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Yeni Bir Sabah programında da ele alındı. Gazeteci Cengiz Erdinç çarpıcı açıklamalarda bulundu. Narin Güran'ın bir intikama kurban gitmiş olabileceğini söyleyen Erdinç, 'Bir tuhaflık olduğu kesin' ifadelerini kullandı.

Narin G

"TUHAFLIK OLDUĞU KESİN"

Bir tuhaflık olduğu kesin. 40 gün geçen sürede cesedi bulunamıyorsa, cesedi bulunduktan sonra katili bulunamıyorsa deliller sistemli bir şekilde karartılıyorsa orada bir anormallik var.

"İNTİKAMIN DA PARÇASI OLABİLİYOR"

Ortaya atılan iddialar olayı çok aşındırdı , yasak ilişki tarzı beyanlar köyü de aşındırdı. Orada kız çocukları ve kadınlar intikamın da parçası olabiliyor.

Narin Günar

"SİSTEMLİ BİR ŞEKİLDE SAKLANDI"

Bir şey görmesinden daha çok babasına yönelik, aileye yönelik intikamın parçası olduğunu onu göstere göstere yok ettiklerini düşünüyorum. Cesedin bulunup failin bulunmadığı bir noktadayız. Sistemli bir şekilde saklandığı belli.

Narin-3

"YASAK İLİŞKİYİ SAKLARDI"

Ceset bulundu ama failler bulunmadı, soruşturmaya neredeyse köy halkının yarısı direndi.

Bu köy madem bu kadar örgütlüydü görülen bir şeyi de gizleyebilirdi. Bir kız çocuğunun cinayetini saklayan köy yasak ilişkiyi de saklardı.


 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ