Milyonlarca insan, Narin Güran'ın vahşice öldürülmesini konuşuyor. Dere kenarında çuval içinde cansız bedeni bulunan Narin Güran bugün son yolculuğuna uğurlandı. Yeni gelişmelerin yaşandığı soruşturmada çok sayıda gözaltıların olduğu belirtildi.

Narin-10

AKRABALARI TEHDİT ETMİŞ

Halk TV muhabiri Ferit Demir, Narin'in akrabaları tarafından tehdit edildiğini açıkladı. Her yayında yer değiştirdiğini ifade eden Demir, "Bugün mezarlıkta biri yanıma yaklaştı ve 'Aslında bizim seni öldürmemiz gerekiyor, sen niye bunları söylüyorsun' dedi" diye konuştu.

Narin1

İŞTE MUHABİRİN AÇIKLAMALARI

"Bir milletvekilinin 'Bildiğimiz çok şey var anlatamıyoruz' demesi çok doğru bir mantık değil. Biz bildiklerimizi güvenlik birimlerine anlattık. Gazeteci olarak şüphelerimizi, olabilecek durumu ve muhtarın ikinci günden itibaren asıl şüpheli budur diye ben ve gazeteci arkadaşlarımız söyledik.

Gerçekleri anlattığımız için bunu bugüne kadar anlatmadık. Narin bulunduğu için söylüyorum ben. Defalarca her yayında yer değiştiriyorum. Gerçekleri söylüyorsun diyerek tehdit ediyorlar. Bugün mezarlıkta biri yanıma yaklaştı ve 'Aslında bizim seni öldürmemiz gerekiyor, sen niye bunları söylüyorsun' dedi.

Biz geri adım attık mı atmadık, neden atalım. Ortada Narin var, gencecik bir çocuk var. Narin'e ne olduğunu bulmaya çalıştık, geri adım atmadık. Adli Tıp önünde biri saldırmaya çalıştı, yayına yansıtmadık."

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ