Rasim Ozan Kütahyalı ile boşanmasının ardından Nagehan Alçı, gazeteci Nevşin Mengü’nün programına katıldı ve burada Kütahyalı’nın kendisine fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet uyguladığını öne sürmüş ve çarıpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Sen beceriksizsin, aptalsın, geri zekalısın" diyerek kendisine hakaret ettiğini belirten Alçı, ortak hesaplarının boşaltıldığını söylemiş ve "Ben kaç gece Rasim'in öfkesi yani dinmiyor elimde bıçakla salonda bana bir şey yapmasın diye beklediğimi biliyorum ya o bağırıyor, kapıları çarpıyor çocuklar uyanmasın diye aşağıdan sakinleştirmeye çalışıyorum. Korkudan uyuyamadığımı biliyorum.

Rasim Ozan Kutahyali Nin Nagehan Alci Ya Attigi Tehdit Ve Hakaret Mesajlari Ortaya Cikti

AÇIKLAMALARI OLAY OLMUŞTU

'Rasim hukuk tanımaz. Nafaka ödemiyor. Hacize koyuyorsun, Rasim haciz falan da takmıyor. Herkese borçlu, herkesle davalık. Her şeyi aldı. Bir gün bana kızdığı için çocukları televizyonun karşısına oturtturmuş. Benim kötü göründüğüm bir yayını açıp, 'Çocuklar, anneniz bu kadar çirkin ve şişmandı. Annenizi ben benim sayemde var oldu' demiş.' demişti. 

S 069A88A58475C8831D625A3B8785E89Eedcbef87

İLK KEZ KONUŞTU

Rasim Ozan Kütahyalı'dan ilk açıklama geldi. Gerçek Gündem'e konuşan Kütahyalı; "Nagehan beni kurşun yağmuruna bile tutsa iki çocuğumun annesi aleyhine tek kelime etmem" dedi. Ayrıca "Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam. Prensip kararım bu. İki çocuğumuz var, şu an benim yanımdalar. Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Ben bu mesuliyetsizliği onlara karşı yapamam. Onlar artık 11 yaşında oldu her şeyi okuyabiliyorlar, izleyebiliyorlar." ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: DEMET SAROVA