Günün en çok konuşulan haberlerinden biri olan, sosyal medya platformu X üzerinden yayılan bir cinsel ilişki videosundaki kişinin Mustafa Sarıgül olduğu iddiası, olay yaratmıştı. Atılan tweet'ler sonrası "Mustafa Sarıgül" etiketi X platformunda TT olurken infial yaratan iddiaya Sarıgül'den  peş peşe yanıt gelmişti.

Mustafa Sarıgül son yayınladığı videoda yaptığı açıklamada yine çok sert konuştu. 'Bu alçaklarla yargı önünde mutlak hesaplaşacağım. Bu alçaklığı yapanlar bilsinler ki kaçtıkları yere kadar kovalayacağım' dedi ve videonun kriminal raporunu paylaştı.

Son anket geldi: AK Parti, CHP’yi yakaladı mı? Son anket geldi: AK Parti, CHP’yi yakaladı mı?

Mustafa Sarıgül yayınladığı yeni videoda şunları söyledi:

“Dün gece alçakça, kahpece bir video yayınlandı. Ne yaptım? Sabahleyin ulusal kriminal teknik bir büroya müracaatta bulundum. Bu büro yaptığı incelemede videonun montaj olduğuna karar verdi. İşte videonun montaj olduğuna dair o karar da şu anda elimde. Konuyla ilgili savcılığa başvurdum. Bu alçaklarla yargı önünde mutlak hesaplaşacağım. Siyasi hayatım boyunca çok alçaklık gördüm ama inanın ki böyle bir alçaklığı görmedim. Bu alçaklığı yapanlar bilsinler ki kaçtıkları yere kadar kovalayacağım.”

Kaynak: HABER MERKEZİ