Şarkıcı Mustafa Sandal'a flaş bir teklif geldi. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da İYİ Parti genel merkesine giderek Meral Akşener ile görüşen Mustafa Sandal'a Beşiktaş Belediye Başkanlığı teklif edildiği öğrenildi. Akşener'in teklifi karşısında Mustafa Sandal'ın düşünmek için süre istediği belirtildi.


İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok d bu iddiayı doğrulayarak “Mustafa bey, genel başkanımızı ziyaret etti. Görüşmede bu konular konuşuldu. Halk tarafından sevilen bir sanatçı ve Beşiktaş’a çok yakışır. Kendisinin Beşiktaş Belediye Başkan adayı olmasını çok isteriz” ifadesini kullandı.

SON ZAMANLARDA DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Mustafa Sandal, son zamanlarda ülkeye yaşanan mülteci akınına karşı yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyor. Şeriat istemeyenler için "kafir" diyen Halil Konakçı hakkında da konuşan Sandal, “Şimdi de kafir olduk öyle mi. Seni gidi şarlatan kılıklı provokatör. Burası Atatürk ve silah arkadaşlarının kan dökerek kurduğu Laik Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Bugün, yarın ve ilelebet de öyle kalacaktır. Hadi koçum başka kapıya, yemezler” sözleriyle sosyal medyada konuşulmuştu.

HABER MERKEZİ
 

Editör: Elif Kızılçay