Menzil Tarikatı müritleri, şeyhlerine yönelik gösterdikleri derin sevgi ve bağlılıkla sürekli dikkat çekiyorlar. Kimi zaman otomobil peşinde koşan müritler, ilginç videolarıyla da  sosyal medyada adlarından söz ettiriyor.  Yapılan son bir video editte Menzil Şeyhi, İslam'daki 4 büyük melekle bir tutulmuş. Menzil Şeyhi'nin 4 büyük meleğin özelliklerini taşıdığını belirten video sosyal medyada gündem olmuştu. Videoya en "Korkutucu görüntüsüyle Azrail'e benziyor." yorumları yapılmıştı. 

Menzil Seyhi Terini Sildi Murit Opup Cebine Koydu

TERLİ MENDİLİ ÖPTÜ

Menzil cemaatine ait çok konuşulacak yeni bir görüntü ortaya çıktı. Görüntülerde camiden çıkan Menzil Şeyhi Muhammed Saki el Hüseyni'nin elindeki mendille yüzündeki teri siliyor. Muhammed Saki el Hüseyni'nin uzattığı terli mendili alan mürit öpüp alnına koydu daha sonra ise cebine koydu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

"AŞK ŞERBETİNDEN İÇTİM"

Geçen haftalarda da sosyal medya fenomeni Şenay Şentürk, Menzil Tarikatı Şeyhi Seyyid Muhammed Saki'yi nasıl tanıdığını anlattığı video ile gündeme oturmuştu. Menzil Tarikatı Şeyhi Seyyid Muhammed Saki'den "Saki hazretleri" diye bahseden Şentürk, "Aşk şerbeti dağıtıyor diyorlar. Gerçekten o aşk şerbetinden ben de içtim..." sözleriyle dikkat çekmişti.

Muhabir: SERKAN BAYAR