Yurt dışı konserlerine devam eden Murat Boz geçen akşam Almanya'da muhteşem bir konsere imza attı. Ancak Murat Boz'un konser sırasında yaptığı el hareketi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sahnedeki performansı esnasında gerçekleştirdiği bu hareket bazıları tarafından tepki gördü. Şarkıcnın hayranları ise Boz'un sadece dans ettiğini ve konunun saçma sapan yerlere çekildiğini savundu. 

Murat Boz geçen haftalarda Hülya Avşar, YouTube'da yayınladığı 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programın konuk olmuştu. oldu. Aşk hayatıyla ilgili de konuşan Boz açıklamalarıyla dikkat çekmişti. 

Ekran Resmi 2024 06 07 11.06.31

"BEKAR KALMAK İÇİN ÇABALAMIYORUM"

Daha önce uzun ilişkiler yaşayan ancak bir süredir ilişkisi olmayan Boz bu durumdan memnun olmadığını dile getirdi. Evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Murat Boz; 'İlişkilerimden dolayı yalnız kalmaya ihtiyacım olduğunu fark ettim. Evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum ama artık ilişkilere tahammülüm yok. Birisi benden bir şey beklemesin istiyorum. Hemen adını koymaya çalışıyorlar. İlk görüşte aşk diye bir şey yok bence!' diyerek adeta çağımız hastalığı hale gelen ve birçok insanın içinde bulunduğu ruh halini de gözler önüne sermiş oldu. 

Muhabir: SERKAN BAYAR