atv ekranlarında yayınlanan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ isimli televizyon programıyla ekrana gelen Müge Anlı, 2022 yılında canlı yayında evleneceğini açıklamış ve sevenlerini şaşırtmıştı. Uzun yıllar bekar olan olan Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenmişti.

Mugeeee-1

YENİ RÜTBELER TAKILDI

EGM tarafından açıklanan rütbe terfilerle birlikte İstanbul Emniyeti kadrosunda bulunan ve Müge Anlı’nın eşi olan Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu terfi aldı. 

Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu, yeni rütbe alan personeli tek tek tebrik edip rütbelerini taktı. Müge Anlı da eşini yalnız bırakmadı. 

EVLENECEĞİNİ BÖYLE DUYURMUŞTU

Müge Anlı, canlı yayında evleneceğini açıklaması ile magazin gündeminde deprem etkisi yaratmıştı. Müge Anlı, "Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım ki şimdi artık o mu, bu mu, şu mu diye saçma sapan şeylerle karşılaşıyorum. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru çok da saygı duyduğum bir mesleği var. İnşallah önümüzdeki sezon evli bir kadın olarak karşınıza çıkmayı istiyorum. Kısa bir süre içinde karar verdim. Kendim açıklamak istedim." demişti.

Kaynak: DEMET SAROVA