Müge Anlı'nın Tatlı Sert programında kayıp kızları bulmak için başvuran Selahattin'in kızlarını istismar ettiği ortaya çıkmıştı. Tutuklanan Selahattin'in yeni detayları da şoke etti. Avustralya'ya gitmiş, çok sayıda çocuğu olduğu öğrenilen Selahattin'in kendi çocuklarına da istismarda bulunduğu iddia edildi. Müge Anlı, "Orada tepem attı" diyerek, evin içinde çıplak dolaşmanın kabul edilemez olduğunu belirtti.

M2

Müge Anlı, Selahattin'in ifadesinin savcıya 5 saat sürdüğünü ve cinsel istismar suçlamasıyla mahkemeye sevk edildiğini belirtti. Fitnat Ertekin serbest bırakıldı ancak tartışmalara neden oldu. Anne, stüdyoya gelecek. Bahar'ın ablası Gizem ise koruma altına alındı. Selahattin tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Fitnat, yaşananları gördüğünü ancak sesini çıkaramadığını iddia etti ve savcıya "Selahattin önce benim kocamdı, sonra kızımın kocası oldu" dedi.

M3

"Hiç gittiği yerlerde boş durmamış"

Müge Anlı, "Bu arada Selahattin'le ilgili size bambaşka bir şey anlatacağım. Bu adam, meğerse Avustralya'ya gitmiş bu. Bir sürü de çocuğu var bu adamın. Bizim saydığımız 11 tane. 3 tane mi 4 tane mi ne karısından. Gayrimeşru çocuğu var, onu vermişler yurda. Dün Avustralya'dan bizi aradılar. Adama bak bir de kalkmış Avustralya'ya da gitmiş. Bunlar Avustralya'ya gitmiş, bir de oraları da karıştırmış, oralardan sınır dışı edilmiş falan. Sonra yani bizi de ne kadar kötü temsil ediyor işte bu insanlar ya. Senin ne işin var Avustralya'da? Şimdi söyleyeyim Selahattin'in Avustralya'da 2 erkek, 8 kızı, ayrıca 1 tane de Yunan asıllı çocuğu olduğu biliniyor" dedi.

Rahmi Özkan ise bunun üzerine "Hiç gittiği yerlerde boş durmamış" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı 'Selahattin'le ilgili bambaşka bir şey anlatacağım' deyip açıkladı! Şok üstüne şok 'Avustralya'ya gitmiş, Kıbrıslı, Yunan... 11 çocuğu var! Öz kızlarına da bu rezilliği yaşatmış'

"KENDİ ÖZ KIZLARINA DA YİNE BU REZİLLİĞİ YAŞATMIŞ"

Selahattin'in dayısının açıklamaları şoke ediciydi. İlk eşiyle yaşadığı şiddet olayları, akıl hastanesine yatırılması, tecavüz suçlamaları ve çocukların velayetinin alınması gibi detaylar dikkat çekiciydi. Dayı, yayına bağlandığında ise Selahattin'in ikinci eşiyle ilgili çocukların yaşadığı travmatik olayları anlattı. Müge Anlı, "Bu adam gün yüzü görmesin inşallah. Kendi öz kızlarına da yine bu rezilliği yaşatmış" dedi.

Kayıp üvey kızlarını ağlayarak aradı, gerçek ne çıktı... Müge Anlı 'Görüntüler var' diyerek çılgına döndü: 2. Palu vakası - Resim: 13

Kaynak: HABER MERKEZİ