Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan gelen acı haber, Türkiye'yi derinden sarstı. Küçük kızın cansız bedeni, kaybolduktan 19 gün sonra köyün yakınındaki dere yatağında, bir çuval içinde bulundu. Bu trajik olayın ardından anne, baba ve kardeş de dahil olmak üzere 24 kişi gözaltına alındı. Otopsi raporu beklenirken, sosyal medyada yayın yasağına tepki gösterenler giderek arttı.

Haber-İç-Görsel_2

Günlerdir izleyicilerden gelen taleplere rağmen konuyu işleyemeyen Müge Anlı, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Anlı, "Benim dışımda kimse yayın yasağını dinlemedi. Ancak bu yasakların neden getirildiğini tartışmak gerekiyor" diyerek sitem etti. "Bana da gelen çok bilgi var ancak mahkeme kararı nedeniyle açıklayamıyorum" diyen Müge Anlı, daha önce başka bir dosya hakkında yayın yaptığı için dava açıldığını belirtti. Anlı, "Plaket almam gerekirken yasak yüzünden dava açıldı" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

SON DAKİKA Narin'i kim öldürdü? Narin nasıl bulundu

Anlı'nın bu açıklamaları sosyal medyada geniş yankı buldu. Seyircilerden gelen "Artık konuşmalısın", "Lütfen bu davayı boşver ve konuş" gibi yorumlar gündemi sarstı.

Kaynak: HABER MERKEZİ