Müge Anlı İle Tatlı Sert programı yine bir cinayeti çözmeyi başardı. 18 yıl önce Kastamonu'da ortadan kaybolan ve izin rastlanmayan 50 yaşındaki Hatice Musaoğlu'nun akıbetini öğrenmek isteyen kızları programa başvurdu. 

Annelerinin kaybıyla ilgili abilerinden şüphelenen mağdurlar, anneleri ve abileri  Aydın Musaoğlu'nun arasında babalarından kalan para konusunda anlaşmazlık yaşadılarını anlattılar. 

AĞZINDAN KAÇIRDI

Programda, Hatice Hanım'ın kaybolmadan önce jandarmayı eve çağırdığı ve geliniyle oğlunun köydeki evine taşındığını belirtip şikayette bulunduğu bilgisi de ortaya çıktı. Aydın Musaoğlu ise hakkındaki suçlamaları reddederek kardeşi Cemile'yi suçladı.

Ancak Aydın Musaoğlu, program esnasından boş bulunup annesini öldürdüğünü ağzından kaçırdı. Müge Anlı üstüne gitti ve Aydın annesini öldürdüğünü iki kez tekrar etse de ardından hemen bu ifadeyi yalanladı.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Aydın Bey'in eşi Nevin Hanım'ın konuyla ilgili  'Annem kayınvalidem hayatta olduğu zaman bu eve hiç gelmedi' sözleri de  kayınvalidesinin hayatını kaybettiğini kabul ettiği şeklinde yorumlandı. Tüm bunların ardından Aydın Musaoğlu yayın sonrası otelden ayrıldı ve yayına katılmayacağını söyledi. 

Ancak Kastamonu Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili operasyon başlattı. Kayıp kadının oğlu Aydın Musaoğlu, otobüste yakalandı. Polis ekiplerince gözaltına alındı. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY