Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Ülker Stadyumu'nda Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Maç sonrası teknik direktör Jose Mourinho, karşılaşma hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

GWQaMAJWcAEEDz_

Zafer Bayramı Kutlaması:

Mourinho, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı saygıyla kutladığını belirterek, "Bugünü herkes gibi saygıyla kutluyorum. Türk halkının Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Biz de yabancı olarak bu özel günü saygıyla anıyoruz," dedi. Maçın genel performansından memnun olduğunu ifade eden Mourinho, özellikle ikinci yarının ilk 15 dakikasından pek hoşlanmadığını ve ilk yarıdaki baskıyı sürdüremeyeceklerini düşündüğünü belirtti. Ancak, ikinci golü bulduktan sonra maçın kontrolünü sağladıklarını vurguladı.

GWQby6WXIAEgPED

"TÜRKİYE'DE SADECE GALATASARAY KART GÖRMÜYOR"

Mourinho, Türkiye'de kart durumunu değerlendirerek, "Umarım bu sezon 50'den fazla maç oynarız. Uzun sezonlarda sakatlıklar ve kart cezaları kaçınılmaz. Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor; diğer takımlar da kart görüyor," ifadelerini kullandı. Ayrıca, bir önceki maçta hakem kararlarının kritik olduğunu ve bu maçta sahada iyi bir hakem olduğunu belirterek, "Sahada gerçekten iyi bir hakem vardı. İkinci sezonu sanırım. Keyifle söylüyorum, bu maçta hakem performansı çok iyiydi," dedi.

GWQVjfJWAAExhw5

Transfer Durumu:

Amrabat transferi hakkında bilgi veren Mourinho, "Başkanımız ve direktörümüz benim nasıl biri olduğumu biliyor. Maçtan önce bana transferle ilgili bilgi verilmedi ama şimdi bana bilgi verecekler," şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ