2023-2024 sezonu başında Süper Lig devi Galatasaray'dan Fransız ekibi Nantes'e transfer olan Mostafa Mohamed'in burada kariyeri kısa sürdü. Ligue 1'in sertliğine uyum sağlamakta zorluk yaşayan golcü oyuncu, eski takımına geri dönüyor.

MOSTAFA MOHAMED, ZAMALEK'E DÖNÜYOR

Bir süredir transferde adı Süper Lig ekipleriyle anılan Mostafa Mohamed'in geleceği hakkında aldığı karar ortaya çıktı. Özellikle ligin yeni ekibi Göztepe'ye kiralanacağı iddia edilen Mısırlı santrforun yeni adresi resmen duyuruldu. Fransız basınında yer alan habere göre; Mostafa Mohamed'in yeniden Zamalek'te forma giymeye yakın olduğu belirtildi. 

TOPLAMDA 6 MİLYON EURO KAZANDIRMIŞTI

2022-2023 sezonunu kiralık olarak Nantes'te geçiren Mostafa Mohamed için Fransız ekibi, Galatasaray'a 250 bin euro kiralama ücreti ödemişti. Daha sonra 27 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanan Nantes, sarı-kırmızılılara 5.75 milyon euro bonservis bedelei daha ödemiş ve Cimbom'un Mostafa Mohamed'den kazancı 6 milyon euro olmuştu.

GALATASARAY RAKAMLARI

Mostafa Mohamed, Galatasaray formasını tüm kulvarlarda terlettiği 58 mücadelede 17 gol ve 5 asist üretmeyi başarmıştı. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon euro.

Editör: Bedirhan Altundağ