İspanya'da 2002-2007 yılları arasında Osasuna ve Malaga forması giyerek tanınan Uruguaylı futbolcu Richard Morales'in eski eşi Mia Etcheverria'nın başı büyük belada.

Etcheverria, Uruguay'ın başkenti Montevideo'daki Carrasco Uluslararası Havalimanı'nda uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle 4 kişiyle birlikte gözaltına alındı.

İspnaya'ya yaklaşık 6 buçuk kilogram uyuşturucu kaçırmaya çalıştığı tespit edilen 27 yaşındaki Mia Etcheverria'nın valizinin gizli bölmelerine uyuşturucu yerleştirdiği anlaşıldı. Polisler, Mia ile birlikte 26, 27 ve 36 yaşlarındaki üç kadın ile 35 yaşındaki bir adamı da gözaltına aldı. 

MASRAFLARI MORALES ÖDEDİ

Gerçek adı Camila Navarro olan eski yetişkin film yıldızının Morales'ten iki kızı bulunuyor. Morales, eski karısının duruşma masraflarını ödeyerek, "Bugünlerde her zamankinden daha fazla önceliğim kızlarımın ve onların refahıdır ve onları bu konuyla ilgili her türlü medya ifşasından koruyacağım.

İkimizin de farklı bağlamlarda tanınmış kişiler olduğumuzu anlıyorum, ancak sürekli benden ve kızlarımdan bahsetmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum." dedi.

İLK KEZ YAPMIYOR

Daha önce uyuşturucu kaçakçılığından dolayı 18 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalan Mia Etcheverria iki yıl yedi ay hapis cezasına çarptırıldı.


 

Editör: Elif Kızılçay