"Oyuncak Broşürü" adlı bölüm, 9 Eylül Cumartesi günü saat 09.00'da Niloya YouTube kanalında izleyiciyle buluşacak. Bu özel bölüm, izleyicilerin hayal dünyalarına olumlu bir dokunuş yapacak ve hafta sonunu keyifli hale getirecek.

Türkiye'nin sevilen çizgi film karakteri Niloya, hafta içi TRT Çocuk ekranlarında ve hafta sonları ise YouTube kanalında yaklaşık 5 buçuk milyon abonesiyle buluşmaya devam ediyor.

Her yeni bölümünde eşsiz maceraları ve unutulmaz şarkılarıyla minik izleyicilerine keyifli anlar yaşatan. Niloya ve arkadaşları, eğitici ve öğretici içerikleriyle 7'den 70'e herkesin ilgisini çekiyor.

Oyuncak Broşüründe Oyuncaklar Neden Daha Güzel Görünüyor?

Mete, eski oyuncak kutularından bir broşür bulur ve içinde başka oyuncakların resimlerini görür. Oyuncaklara hayranlıkla bakar, ancak annesi zaten yeterince oyuncakları olduğunu ve yeni bir şey alamayacaklarını söylemiştir. Mete, bu durumdan biraz mutsuzdur. Niloya'ya yaklaşır ve broşürü gösterir. İçindekileri incelemeye başlarlar ve Mete'nin annesinin haklı olduğunu fark ederler. Broşürdeki oyuncaklar, Mete'nin sahip olduğu arabalara benzerdi, ama broşürde daha çekici görünüyorlardı. Bu da çocukları cezbetmişti. Niloya, bir fikir bulur ve Mete'ye bunu nasıl gerçekleştirebileceklerini sorar. Mete şüpheyle bakar, ancak Niloya, imkansız olmadığını düşünerek babasından yardım istemeye karar verir.

Niloya, fotoğraf makinesini kullanarak oyuncaklarını yakın çekimle muhteşem şekilde fotoğraflar. Ardından babasından bu fotoğrafları broşürdeki gibi düzenlemesini rica eder. Babası, kasabadaki bir fotoğrafçının yardımıyla bu işi halleder. Niloya ve Mete artık kendi broşürlerine sahiptirler. Her bakışlarında mutlu olurlar. Oyuncaklar ise harika görünür ve en önemlisi hepsi zaten evlerinde bulunmaktadır. Mine de broşüre göz atar, ancak birçoğunu tanıyamaz. Daha önce bu oyuncaklarla oynamış olmasına rağmen şimdi farklı görünüyorlar. Niloya, fotoğraflarını özenle çektiğini ve daha güzel gözüksünler diye çalıştığını itiraf eder. Çocuklar sahip oldukları oyuncakları düşünerek mutlu olurlar.

HANDE DURMAZ

Editör: Hande Durmaz